Kezdőlap 100%GARANCIA Rólunk mondták Árak ▼ Kapcsolat in English

Hívd Most! Díjmentesen házhoz megyünk! 100%GARANCIA!

06-20-555-87-88

vagy

 

06 80 20-48-48

(ingyenesen hívható zöldszám)

 

 

 

Az iPhoneMester szolgáltatás üzemeltetője:

SZÁMÍTÓGÉPMESTER KFT.

4033 Debrecen, Éva utca 1/A

email: info@iphonemester.hu

Térkép:


Nagyobb térképre váltás

 

E-mail küldés

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet:
 

 
 

Reggel hívtam az iPhoneMestert, mert betört az iPhone-om kijelzője. 1 órán belül megérkeztek, majd pár órával később egy korrekt árajánlatot kaptam tőlük. Estére már a kezemben volt a telefonom. S mindezt úgy, hogy egy lépést sem kellett tennem. Köszönöm nektek.

Szoták Róbert Debrecen, Cívis utca 9. 6/49.

Az iPhone-om mikrofonja már hetek óta vacakolt. Nagyon gyors segítségre volt szükségem, mert már minden beszélgetés kínszenvedés volt. Engem se hallottak normálisan és a vége felé már én se értettem semmit. Az iPhoneMester mellett azért döntöttem, mert láttam a weboldalukon, hogy akár 12 hónap garanciát is vállalnak és házhoz jönnek. Nekem ez volt a legmegnyugtatóbb és legkényelmesebb megoldás.

Simkó Szabina Debrecen, Éden utca 2.

A Facebookon böngészve találtam rá az iPhoneMesterre. Szimpatikus volt, hogy házhoz jönnek. Láttam, hogy kiszállási díjuk nincs, ezért gondoltam,hogy kipróbálom őket. Az iPadommal volt probléma. Pontosan a megbeszélt időben megérkeztek, majd nemsoká értesítettek, hogy ha kérem a javítást akkor már estére ott lehet a kezemben a megjavított iPadom. A javítást kértem. A minőséggel, gyorsasággal és az árral is maximálisan meg vagyok elégedve. Köszönöm.

Gyetvai Ákos Debrecen, Nagybotos utca

"Sok weboldalt megnéztem,de itt kaptam a a legjobb ajánlatot és a leghosszabb garanciát. A telefonom most már olyan mintha új lenne.Köszönöm az ajándék töltőt is. Ez mindig jól jön. Köszönöm iPhoneMester! Csak ajánlani tudlak titeket!

Gyönyörű Tamara

Debrecen,

Zrínyi utca