Kezdőlap 100%GARANCIA Rólunk mondták Árak ▼ Kapcsolat

Te is kérdezted már meg félve, halkan, kicsit szégyenlősen a szerelőt, amikor végzett a javítással, hogy:

“Garanciát azt kapok rá…?”

Az iPhoneMester 38 napos Pénzvisszafizetési Garanciáját, a maximális nyugalmad miatt hoztuk létre. Hogy tudd,a telefonod a legjobb kezekben van az iPhoneMester szervizében.

Ne aggódj a telefonod miatt, teljes biztonságban érezheted magad. Ilyen erős garanciákat csak az iPhoneMester ad Neked.

Minden nálunk végzett javításra a szervizdíj erejéig, 38 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem vagy  elégedett a munkánkkal akkor visszaállítjuk az eredeti állapotot és visszafizetjük a szervizdíjat

Ha élni akarsz a garanciával akkor…

a szervizlapon a jobb felső sarokban lévő “GARANCIAKÓD”-ot, a 06-20-555-87-88-as telefonszámra kell , sms-ben elküldeni.

Az sms-ben írd le nevedet a számlaszámodat,és a számlavezető bankodnak a nevét.

Nagyon fontos, hogy a garancia igénybevételét csak arról a telefonszámról érkezett sms-ben tudjuk elfogadni, amelyik telefonszámról a szervizigénylést kaptuk.

Számunkra idegen sehol fel nem tüntetett mobiltelefonszámról érkező garanciaigényt kielégíteni nem áll módunkban,még akkor sem ha a garanciakódot helyesen kaptuk meg.

Amennyiben minden adat egyezik az általunk ismertekkel,akkor visszajelzést küldünk és 14 napon belül visszaállítjuk a készülék eredeti állapotát és visszautaljuk a szervizlapon, szervizdíjként feltüntetett összeget a számládra.

Kérjük,hogy a pénzvisszafizetési garancia igénylése esetén az elküldött sms-t , s a kézbesítési jelentést őrizd meg telefonodban.

 

 

 

 

 

"A Google-ben találtam az iPhonemestert. Nagyon nem tetszett a honlapjuk, de olyan jó árat és olyan hosszú garanciát írtak az oldalukon, hogy észérvekkel nem tudtam volna mást választani. Ez jó döntés volt, mert a telefonom olyan lett, mint új korában és a pénztárcám sem sínylette meg a szervizelést. Jah és az 5 hónapos garancia miatt is nyugodtan alhatok. Ajánlom mindenkinek az iPhonemestert, mert tényleg a legjobb árat és a leghosszabb garanciát adják a városban. Még ha a weblapjuk kicsit gagyi is...:)”


Kiszner Odett Debrecen-Csorna

"A neten találtam az iPhonemester.hu-ra. Láttam, hogy házhoz is kijönnek. Nekem ez nagyon praktikus volt , mert pont addig tart a rendelési időm, amíg egy átlagos szerviz nyitva van. Felhívtam őket és 2 órán belül már vissza is kaptam az újjávarázsolt iPhone-omat. Sőt még kaptam ajándékba egy selfiebotot is! Köszönöm iPhonemester.hu."


Dr. Cserpák Ildikó Debrecen

"Az iPhone-om kijelzője a felismerhetetlenségig összetört. Minden privát és iskolai adatom az iPhone-omon volt és aggódtam,mert anélkül teljesen megállt volna az élet a Rocksuliban is. Az iPhonemester zöldszámát hívtam, és egy nagyon korrekt ajánlat után egy kollégájuk házhoz jött és elvitte a telefonomat, amit pár óra után már vissza is kaptam.  Először azt hittem elcserélték,mert úgy nézett ki mint egy vadiúj iPhone. Köszönöm iPhonemester.hu"

Balogh Péter Miklós
A Rocksuli igazgatója
Debrecen 

"Már kezdtem kétségbe esni, mert a telefonom nem akart bekapcsolni. Az interneten találtam az iPhoneMesterre. Kedves odafigyelő kiszolgálásban és nagyon gyors szervizben volt részem.  A telefonom most már szuperül működik. Köszönöm nektek."

Török Nikolett Debrecen 

Reggel hívtam az iPhoneMestert, mert betört az iPhone-om kijelzője. 1 órán belül megérkeztek, majd pár órával később egy korrekt árajánlatot kaptam tőlük. Estére már a kezemben volt a telefonom. S mindezt úgy, hogy egy lépést sem kellett tennem. Köszönöm nektek."

Szoták Róbert Debrecen

Az iPhone-om mikrofonja már hetek óta vacakolt. Nagyon gyors segítségre volt szükségem, mert már minden beszélgetés kínszenvedés volt. Engem se hallottak normálisan és a vége felé már én se értettem semmit. Az iPhoneMester mellett azért döntöttem, mert láttam a weboldalukon, hogy Debrecenben náluk a leghosszabb a garancia és házhoz is jönnek akár. Nekem így ez volt a legmegnyugtatóbb és a legkényelmesebb megoldás."

Simkó Szabina Debrecen

“ A Facebookon böngészve találtam rá az iPhoneMesterre. Szimpatikus volt, hogy házhoz jönnek. Láttam, hogy kiszállási díjuk nincs, ezért gondoltam,hogy kipróbálom őket. Az iPadommal volt probléma. Pontosan a megbeszélt időben megérkeztek, majd nemsoká értesítettek, hogy ha kérem a javítást akkor már estére ott lehet a kezemben a megjavított iPadom. A javítást kértem. A minőséggel, gyorsasággal és az árral is maximálisan meg vagyok elégedve.Köszönöm."

Gyetvai Ákos Debrecen

"Sok weboldalt megnéztem,de itt kaptam a a legjobb ajánlatot és a leghosszabb garanciát. A telefonom most már olyan mintha új lenne.Köszönöm az ajándék töltőt is. Ez mindig jól jön. Köszönöm iPhoneMester! Csak ajánlani tudlak titeket!"

Gyönyörű TamaraDebrecen

"Betört az iPadom érintője. Hívtam a 80 as számot. Egy iPhonemesteres munkatárs kijött érte házhoz, majd alig 1 nap elteltével már vissza is hozta. Olyan lett, mint újkorában. Kaptam hozzá egy powerbankot is. Ez nagyon jól jött, mert pont amúgyis venni akartam volna s máshol 4-5000 Ft-ért láttam. Nagyon köszönöm, szuper lett az iPadom!"

Zsemján Anett

Debrecen