Kezdőlap 100%GARANCIA Rólunk mondták Árak ▼ Kapcsolat

You have a problem with your iPhone? Broken display? Does the home-button screws around with you? You don’t have to search any longer!

 The solution is here, in Debrecen!

AT THE BEST PRICE, WITH THE LONGEST – up to 12 months - WARRANTY

Choose the authorized service partner of National Instruments!

 or         

Why iPhoneMester?

The best prises every time!

The longest service-warranty!

38 days, 100% money-back guarantee

Free iPhone-courier service (you need not even to leave your house)

Plus bonus service-coupon for 3.000,- HUF (a 1.700,- HUF coupon for digitalising your videos and a 1.300,- HUF notebook-up-speeder coupon)

Call this number NOW!

 

 or  0620555-87-88       

What do you think? Is it to expect from you to look for a service?To take a bus to the service or your car and look for a parking place, pay for it.

Don’t you think the technician should come to your place?And that for free? Without charging drop-off fee? Just like in an hour?Don’t travel around in the city with your broken, damaged phone. Call us from your home at our free service number!

But why to choose iPhoneMester?

Maybe because…

National Instruments has been chosen also iPhoneMester as his official technician partner.

you can call our free number without any fee.

You need not even to leave your house because we go to your place free. But  if you prefer to come to our service or just are near to us, you can bring your device also in person at the centre of SZÁMÍTÓGÉPMESTER LtD. (Debrecen, Éva street 1/a.), but please call our number before and confirm the appointment.

we take you iPhone in a special protection wrapping and confirm the take over on our stamped hologram marked service-sheet, so you will know that your device is safe.

we work exclusively with original, premium iPhone or iPad components.

you can choose – uniquely in Debrecen – a 12 month service warranty for your iPhone, iPad.

Outstanding 100% money back guarantee!

Why to go elsewhere? Here is your device in best hands!

Or on this number. Call now!

 

 or  0620555-87-88

 

What could you do till now if your iPhone or iPad broke down?

You could ask a friend, who know somebody, who is adept at it, but he has time just next week and so on… Would you give your expensive mobile phone to someone who tries to disassemble and assemble it based on a you tube video?

You could go to a mobile shop. You have to go there, find a parking place, wait for the technician…

Forget about all these unsafe and uncomfortable service methods!

Give up searching…

Now there is a service in Debrecen, that releases all this kind of problems regarding your iPhone, iPad or tablet.

Or on this number. Call now!

 

 or  0620555-87-88

 

The only thing you have to do is calling this number and iPhoneMaster possibly just leaves to take your iPhone, iPad and you can have your serviced, perfectly functioning, renewed mobile back possibly already that evening.

Try us!

No drop-off fee, 100% money back guarantee provide your maximal satisfaction.

Why is it good for you to call the number of iPhoneMaster if you have an iPhone or iPad service problem?

you don’t have to search for a service, with a parking place near, because we go to your place and take your broken iPhone or iPad.

We document the condition of your iPhone or iPad with photos

We confirm the takeover on our stamped hologram marked service-sheet, and transfer it in a protection wrapping.

we work exclusively with original iPhone or iPad components and offer a professional service work

we repair your broken iPhone or iPad in shortest time (possibly within an hour)

we deliver your repaired, renewed iPhone, iPad free to your place

we work with fix service fees, so there are no surprises by delivering your iPhone or iPad.

You don’t want to have your device repaired after unfolding the problem? You have changed your mind? We charge no fee for it and deliver your iPhone, iPad free home.

+ 2 extra reasons!

Outstanding 100%, 38 days money back guarantee for the repairs!

Outstanding, even 12 months service warranty for your renewed iPhone or iPad.

Do not hesitate! Trouble with your iPhone, iPad? Call the number of iPhoneMester (iPhoneMaster)!

Or on this number. Call now!

 

 or  0620555-87-88

 

Don’t forget! Free delivery, 38 days money back guarantee and even 12 months service warranty!

 

 

 

  

"A Google-ben találtam az iPhonemestert. Nagyon nem tetszett a honlapjuk, de olyan jó árat és olyan hosszú garanciát írtak az oldalukon, hogy észérvekkel nem tudtam volna mást választani. Ez jó döntés volt, mert a telefonom olyan lett, mint új korában és a pénztárcám sem sínylette meg a szervizelést. Jah és az 5 hónapos garancia miatt is nyugodtan alhatok. Ajánlom mindenkinek az iPhonemestert, mert tényleg a legjobb árat és a leghosszabb garanciát adják a városban. Még ha a weblapjuk kicsit gagyi is...:)”


Kiszner Odett Debrecen-Csorna

"A neten találtam az iPhonemester.hu-ra. Láttam, hogy házhoz is kijönnek. Nekem ez nagyon praktikus volt , mert pont addig tart a rendelési időm, amíg egy átlagos szerviz nyitva van. Felhívtam őket és 2 órán belül már vissza is kaptam az újjávarázsolt iPhone-omat. Sőt még kaptam ajándékba egy selfiebotot is! Köszönöm iPhonemester.hu."


Dr. Cserpák Ildikó Debrecen

"Az iPhone-om kijelzője a felismerhetetlenségig összetört. Minden privát és iskolai adatom az iPhone-omon volt és aggódtam,mert anélkül teljesen megállt volna az élet a Rocksuliban is. Az iPhonemester zöldszámát hívtam, és egy nagyon korrekt ajánlat után egy kollégájuk házhoz jött és elvitte a telefonomat, amit pár óra után már vissza is kaptam.  Először azt hittem elcserélték,mert úgy nézett ki mint egy vadiúj iPhone. Köszönöm iPhonemester.hu"

Balogh Péter Miklós
A Rocksuli igazgatója
Debrecen 

"Már kezdtem kétségbe esni, mert a telefonom nem akart bekapcsolni. Az interneten találtam az iPhoneMesterre. Kedves odafigyelő kiszolgálásban és nagyon gyors szervizben volt részem.  A telefonom most már szuperül működik. Köszönöm nektek."

Török Nikolett Debrecen 

Reggel hívtam az iPhoneMestert, mert betört az iPhone-om kijelzője. 1 órán belül megérkeztek, majd pár órával később egy korrekt árajánlatot kaptam tőlük. Estére már a kezemben volt a telefonom. S mindezt úgy, hogy egy lépést sem kellett tennem. Köszönöm nektek."

Szoták Róbert Debrecen

Az iPhone-om mikrofonja már hetek óta vacakolt. Nagyon gyors segítségre volt szükségem, mert már minden beszélgetés kínszenvedés volt. Engem se hallottak normálisan és a vége felé már én se értettem semmit. Az iPhoneMester mellett azért döntöttem, mert láttam a weboldalukon, hogy Debrecenben náluk a leghosszabb a garancia és házhoz is jönnek akár. Nekem így ez volt a legmegnyugtatóbb és a legkényelmesebb megoldás."

Simkó Szabina Debrecen

“ A Facebookon böngészve találtam rá az iPhoneMesterre. Szimpatikus volt, hogy házhoz jönnek. Láttam, hogy kiszállási díjuk nincs, ezért gondoltam,hogy kipróbálom őket. Az iPadommal volt probléma. Pontosan a megbeszélt időben megérkeztek, majd nemsoká értesítettek, hogy ha kérem a javítást akkor már estére ott lehet a kezemben a megjavított iPadom. A javítást kértem. A minőséggel, gyorsasággal és az árral is maximálisan meg vagyok elégedve.Köszönöm."

Gyetvai Ákos Debrecen

"Sok weboldalt megnéztem,de itt kaptam a a legjobb ajánlatot és a leghosszabb garanciát. A telefonom most már olyan mintha új lenne.Köszönöm az ajándék töltőt is. Ez mindig jól jön. Köszönöm iPhoneMester! Csak ajánlani tudlak titeket!"

Gyönyörű TamaraDebrecen

"Betört az iPadom érintője. Hívtam a 80 as számot. Egy iPhonemesteres munkatárs kijött érte házhoz, majd alig 1 nap elteltével már vissza is hozta. Olyan lett, mint újkorában. Kaptam hozzá egy powerbankot is. Ez nagyon jól jött, mert pont amúgyis venni akartam volna s máshol 4-5000 Ft-ért láttam. Nagyon köszönöm, szuper lett az iPadom!"

Zsemján Anett

Debrecen